Copilul lună după lună

0

Bebelusul la 2 luni

Bebelusul la 2 luni

Bebelusul la 2 luni incepe sa-si scoata primii coltisori ai personalitatii si sa devina din ce in ce mai zburdalnic si curios cu privire la tot ce se petrece in jurul sau. Totodata, bebelusul la 2 luni trece intr-o noua faza de dezvoltare.

Read more

0

Bebelusul la 3 luni

Bebelusul la 3 luni

La 3 luni, copilul tau trece de la etapa de nou-nascut la cea de bebelus in toata regula. Prinde din ce in ce mai multa forta si curaj in manute si picioare si este dornic sa devina cat mai autonom in tot ceea ce face.

Read more

0

Bebelusul la 4 luni

Bebelusul la 4 luni

Incepand cu varsta de 4 luni, bebelusul este intr-o continua explorare a mediului inconjurator si este curios din sa descopere tot ce se petrece in preajma lui. Pe masura ce sistemul nervos, osos si muscular se dezvolta,

Read more

0

Bebelusul la 5 luni

Bebelusul la 5 luni

Bebelusul de 5 luni a descoperit ca poate scoate multe sunete folosindu-si limba si buzele. Poti sa observi cit de fericit este in timp ce scoate sunete ciudate, sunete pe care uneori le face si in timp ce bea sau mananca.

Read more

0

Bebelusul la 6 luni

Bebelusul la 6 luni

Bebelusul de 6 luni incepe sa fie tot mai sigur pe miscarile sale si isi coordoneaza tot mai bine miscarile fine ale degetelelor. Vederea bebelusului a devenit foarte precisa si el poate vedea si cele mai mici obiecte. 

Read more

0

Bebelusul de 9 luni

Bebelusul de 9 luni

In jurul acestei varste invata sa se agate de cate ceva pentru a se ridica in picioare si capata o noua indemanare care implica coordonarea picioarelor, echilibrarea greutatii, utilizarea bratelor pentru a se ridica.

Read more