Modul în care percepem alimentaţia şi alegerile pe care le facem zi de zi au un impact semnificativ asupra sănătăţii noastre. Pentru a putea vedea efecte vizibile, alimentaţia corectă nu trebuie să fie ocazională.

Modul în care percepem alimentaţia şi alegerile pe care le facem zi de zi au un impact semnificativ asupra sănătăţii noastre. Pentru a putea vedea efecte vizibile, alimentaţia corectă nu trebuie să fie ocazională.
Ne-am gandit sa impartasim cu voi cateva reguli usor de respectat daca vreti sa va intariti organismul si sa va obisnuiti cu o alimentatie sanatoasa. Noi incercam, zi de zi, sa le respectam.
De cand ne nastem si pana ne incheiem cursul vietii, alimentatia reprezinta una dintre activitatile cele mai stridente de care sanatatea organismului nostru depinde si totodata viata noastra.
Mersul la supermarket pentru produse alimentare te pune în dificultate? Vrei să mănânci sănătos și cumpătat și nu știi ce să alegi? Având în vedere multitudinea de produse de pe rafturile magazinelor, ți se poate părea o misiune imposibilă. Hai să o facem împreună realizabilă!
Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), o alimentaţie sănătoasă este esenţială pentru o stare mai bună de sănătate şi pentru a obţine nutrienţii optimi de care avem nevoie.
Prima emoție este atunci când faci un test de sarcină, iar cel care determină apariția liniuței pe testul de sarcină este hCG-ul, hormonul sarcinii.
In zilele noastre, fertilizarea in vitro este un termen binecunoscut de toata lumea. Insa, nu demult, era o procedura misterioasa pentru infertilitate. Louise Brown, nascuta in Anglia in 1978 a fost primul bebelus nascut in urma fertilizarii in vitro.
Deşi majoritatea oamenilor cred ca este uşor să concepi un copil, medicii spun că specia umană nu este atât de fertilă cum ne place să credem. Chiar şi în ceea ce priveşte populaţia cu vârsta între 18 şi 34 de ani,
Daca esti insarcinată si crezi ca poti manca cam tot ce se poate si oricat de mult, ei bine NU. Dar, nu exista o formula magica pentru o alimentatie sanatoasa in sarcina. Trebuie sa acorzi o atentie deosebita anumitor nutrienti.
În timpul sarcinii, mai ales dacă și înainte aveai o mică obsesie legată de curățenie, vei simți și mai tare nevoia de a face curat în casă și de a pregăti cuibul pentru odoraș. Ceea ce trebuie să reții este însă faptul că anumite treburi casnice pot pune în pericol sarcina, mai ales dacă suferi de unele complicații.