Poezii pentru copii

0

Poezii de Paste pentru copii

Poezii de Paste pentru copii

Sărbătoarea Învierii Domnului este în prag. Fiecare în această perioadă ne străduim să fim mai buni, mai liniștiți și cumpătați. De mici, copii au nevoie de ajutorul nostru, al maturilor de a le insufla tradiții și credință. Vă propunem un șir de poezii de Paște pentru cei mici.

Read more

0

Poezii de iarnă pentru copii

Poezii de iarnă pentru copii

Iarna este anotimpul magic. Anotimp în care de la mic la mare sperăm la o minune. În așteptarea celui mai darnic Moș, părinții pregătesc copii pentru această întîlnire. Aceștea îi învață cîntecele, poezii, pentru a da și mai lut farmec sărbătorilor. Iată cîteva poezii pentru cei mai cuminți copii.

Read more

0

Ghicitori pentru copii

Ghicitori pentru copii

Dacă vrei să dezvolți în copiii tăi istețimea, inteligența, atenția și capacitatea de a face legături logice și a trage concluzii pe baza unor informații, noi îți punem la dispoziție cele mai bune ghicitori pentru copii.

Read more

0

Poezii pentru mama — 8 martie

Poezii pentru mama — 8 martie

Ca in fiecare an, fie ca suntem inca la gradinita, fie ca suntem deja la scoala, ne pregatim cu mare nerabdare pentru Ziua Mamei. Ne straduim intotdeauna sa gasim cele mai frumoase poezii, astfel incat mamicile sa fie cat mai emotionate si mai mandre de micutii lor. 

Read more

0

Poezii p/u 2-4 ani

Poezii p/u  2-4 ani

Din această categorie fac parte poezioarele pentru copii de orice vârstă. Le-am adăugat totuşi aici fiindcă, pe de altă parte – sunt singurele poeme de dimensiuni mici,

Read more