1-3 ani

0

Vitamina C beneficii pentru copii

Vitamina C beneficii pentru  copii

Vitamina C este cunoscuta pentru proprietatile sale remarcabile in intarirea sistemului imunitar si in combaterea simptomelor asociate racelilor. Insa vitamina C are si alte roluri importante in organism — contribuie la absorbtia mineralelor in corp, este un puternic antioxidant, produce colagen, mentine sanatatea sistemului osos si asigura buna functionare a vaselor de sange.

Read more

0

Problemele sezonului rece

Problemele sezonului rece

Exista boli care prezinta corelatii atat de stranse cu anotimpul, incat sezonul trebuie luat in consideratie din punct de vedere al diagnosticului. Astfel, este vorba de infectiile cailor respiratorii care se acutizeaza in sezonul rece comparativ cu cel cald, cand sunt sporadice.

Read more

0

Greșeli de educație la copil pe care le poți corecta prin metoda Montessori

Greșeli de educație la copil pe care le poți corecta prin metoda Montessori

Dacă ești de părere că ai făcut greșeli în felul în care ți-ai educat copiii, atunci află că le poți repara printr-o simplă schimbare de atitudine. Potrivit scriitoarei L. R. Knost, autoarea unor cărți despre educație și metode de învățare, este suficient să ne uităm la metodele școlii Montessori, bazate pe metoda învățării pozitive și pe educarea copiilor cu afecțiune.

Read more